top of page
Cafe bij Dany

Ons fietscafé in Riemst, je perfecte tussenstop om op krachten te komen

Gezelligheid troef in ons fietscafé (Limburg)

In Café Bij Dany snuif je nog de echte lokale sfeer op. En daar is het toch om te doen als je geniet van een fietstochtje door het mooie Haspengouwse décor? Al 30 jaar lang staat onze waard achter zijn tapkast. Al 30 jaar lang genieten mensen bij ons van de zo beroemde Limburgse gastvrijheid.

Wil je de ene sport tijdelijk inruilen voor de andere? Zet je fiets dan even aan de kant, stroop die mouwen op en ga de strijd aan met je vrienden. Onze biljarttafel en dartsbord zorgen voor uren speelplezier. Blijf je liever wat rusten, dan liggen er ook altijd speelkaarten voor je klaar. Je hoeft je dus nooit te vervelen als je een pauze neemt tijdens je fietstocht.

fietscafé

Jouw fietscafé, de hele week geopend

Café Bij Dany is een sfeervol café, een fietscafé, een dartscafé én een biljartcafé. Maar we zijn in de eerste plaats nog een écht café. Waar iedereen welkom is en op dezelfde hartelijke manier wordt verwelkomd. Een frisse pint, een smakelijke Dubbele Palm of een geurige koffie: we serveren elk drankje met een hart voor onze klanten.

Ga je fietsen op de fietsroutes rond Val-Meer (Riemst)? Hou dan halt bij fietscafé Bij Dany en adem het échte Limburg in. We zijn geopend: van maandag tot en met zaterdag vanaf 11u00 en op zondag vanaf 09u30.

Tot binnenkort!

Bezoek ons

Ergens te velde in Val-Meer (vlakbij Riemst in Limburg)? Hou dan even halt in ons fietscafé, iedereen welkom!

bottom of page